home       particulier       zakelijk        bouw gezond        referenties       over ons        contact

OMSCHRIJVING

De LandschapLodge is een accommodatie voor iedereen die een paar dagen midden in de natuur wil verblijven. Genieten van de opkomende zon, de vogels horen zingen, de natuur ruiken en ’s avonds vanuit je eigen lodge de zon weer zien ondergaan.

 

De LandschapLodge bestaat uit vier gekoppelde componenten die met de ‘rug’ tegen elkaar worden geplaatst. Hierdoor ontstaat een 360 graden panorama over het landschap. De LandschapsLodge wordt prefab, onder geconditioneerde omstandigheden, in de fabriek gemaakt en kan in één dag op locatie geplaatst worden. Afhankelijk van de omgeving zijn de componenten verschillend ingedeeld en kunnen zij geschakeld worden. Mogelijke locaties zijn het weiland, het bos of zelfs op het water.

 

De LandschapLodge is de eerste toepassing van een nieuw ontwikkeld autarkisch, duurzaam en hoogwaardig gebouwconcept. De lodge is zo ontworpen, dat vanuit elke ruimte een optimale beleving van het landschap bestaat en er een eenheid tussen lodge en omgeving ontstaat. Vanwege de autarkie van de LandschapLodge zijn er geen aansluitingen op nutsvoorzieningen nodig. Dit maakt het mogelijk om de lodge op iedere locatie te plaatsen.

MATERIALEN

onbehandeld Western Red Cedar - 3 voudige beglazing - interieur in vuren zichtwerk - houtskeletbouw

 

Opgeleverd: vanaf 2014 leverbaar

Opdrachtgever: recreatieve ondernemers en organisaties

 

 

Kijk voor meer informatie op:

 

 

 

werkwijze  •  publicaties  •  films

De Fute 4 • 7491 AL Delden

+31 (0)74 760 00 88