home       particulier       zakelijk        bouw gezond        referenties       over ons        contact

referenties

CREMATORIA TWENTE

We stelden ons wel de vraag of SchipperDouwes voldoende ervaring had met dit soort grotere en specifieke projecten. De resultaten zijn samen te vatten in een prachtig ontwerp, waarbij landschap en gebouw elkaar versterken, recht doende aan de oorsprong en geschiedenis.

De actualiteit gebiedt ons te zeggen dat we gevorderd zijn tot het definitief ontwerp, waarbij de aanvraag omgevingsvergunning is ingediend. Beoordelingen waren zeer positief.

De realisering zal zeer binnenkort kunnen aanvangen. Binnen de termijn die we vooraf hadden gepland. Hans en Martine zijn gedreven in architectuur en hele leuke mensen!

 

Peter MolemA

it Dreamlân, Kollumerpomp in Friesland

Zelfs de grote afstand met Friesland bleek geen enkel probleem. Het resultaat van het werk voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen. Aanrader voor iedereen die iets bijzonders en comfortabels wil in het buitengebied dat er ook nog heel erg bij past. Van onze gasten krijgen we eigenlijk alleen maar lovende reacties. Vooral dat alles zo klopt.

 

Minke Schouten en Robert de Wit

particulier woonhuis WIERDEN

Het eindresultaat is uitstekend, een fantastisch huis, geheel in onze stijl en conform onze wensen.  Een geweldige nieuwe woonstek. Wij kunnen schipperdouwesarchitectuur aan vriend én vijand aanbevelen.

 

Hans en Ria Brand

WOONHUIS MET ATELIER TE ZWOLLE

Op het randje van 2016 zijn we met woonhuis en atelier verhuisd naar een nieuw onderkomen. Wat een voorrecht om te mogen wonen en werken op deze geweldige plek. Een hele dikke pluim voor schipperdouwesarchitectuur in Delden voor het ontwerpen van zo een mooie plek. Gedurende de gesprekken voorafgaande aan dit ontwerp hebben we vaak het vergelijk gemaakt met het maken van een jas. Deze moet passen, lekker warm zitten, mooi zijn enz. Het is meer dan dat geworden.

 

ANNE MARIE VAN DER VEEN: KUNSTZINNIG TEXTIEL

 

werkwijze  •  publicaties  •  films

De Fute 4 • 7491 AL Delden

+31 (0)74 760 00 88